"Azt gondoljuk, hogy sokat segít, mert ellazít, kikapcsol és felfrissít minket."
spanyol CRC csapat

További vélemények

Kovácsovics Mátyás Péter

STOK TRAINER

E-mail | info [kukac] stoktraining [pont] hu
Mobil |

Bemutatkozás


Kovácsovics Mátyás vagyok, a STOK Training kifejlesztője, mozgásterapeuta, gerinctréner. Fő célom az ülőmunkát végző embereknél kialakuló tartáshibák és ebből fakadó izom, gerinc problémák enyhítése, megszüntetése.

Több mint tíz évet töltöttem a versenysport világában, kézilabda játékosként. Három szezont játszottam Spanyolországban, ahol edzői pályámat is kezdtem. Az élsport mellett egyre inkább foglalkoztattak a preventív mozgásformák, illetve a rekreáció. Tanulmányaimat is ezen szakirányokon végeztem.

Magyarországra visszatérve belefogtam a munkahelyi egészségmegőrző STOK programba. Emellett személyi és csoportos edzéseket egyaránt tartok. Privát gerinctréning óráimon és az irodai STOK Training ergonomikus tornán is a felmerülő problémák megelőzésére hívom fel a figyelmet.

Nap mint nap fordulnak hozzám válaszért, hogyan lehet hamar lefogyni, izmosodni, állóképességet fejleszteni? A leggyakrabban felmerülő kérdés mégis, hogy: mit tegyek a derék, hát, nyakfájás ellen? Ezért fogalmazódott meg bennem, hogy tenni kell valamit az ülőmunka káros hatásainak kiküszöbölésére. A célcsoport adott csak a helyszínt és a módszert kellett kitalálni.

Legtöbb időt a munkahelyünkön töltjük és fontos, hogy egészségünket megőrizve éljük mindennapjainkat. Munkáltatónak és dolgozónak egyaránt érdeke, hogy a teljesítőképesség megmaradjon.